منتديات اجدع صحاب
اهلا وسهلا بك فى منتديات اجدع صحاب لو تحب تنضم لينا وتعرف كل يوم صاحب جديد سجل معانا وانت هتبقى واحد مننا
منتديات اجدع صحاب
اهلا وسهلا بك فى منتديات اجدع صحاب لو تحب تنضم لينا وتعرف كل يوم صاحب جديد سجل معانا وانت هتبقى واحد مننا
منتديات اجدع صحاب
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.




 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
أعضاءنا وزوارنا الكرام يعود منتدى اجدع صحاب من جديد بكل ما فيه من موضوعات ومشاركات ونأسف على اغلاقه لظروف خاصه تخرج عن ارادتنا

 

 صينية سمك

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
uota
الإدارهـ
الإدارهـ
uota


رقم العضوية : 2
الدعاء : صينية سمك 4ze4ay10
حرفك المفضل : صينية سمك 60070510
رقمك المفضل : صينية سمك 03410
التميز التميز : صينية سمك Ss611
الاوسمه : صينية سمك 76863660dx9
شغال ايه ياباشا : صينية سمك Collec10
منين ياباشا : صينية سمك YemenC
المزاج : صينية سمك 8010
رسالة sms smsرسالة
انثى العذراء
82
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 08/04/2010
العمر : 32
الموقع : https://agd3-so7ab.hooxs.com
المزاج المزاج : رايق

صينية سمك Empty
مُساهمةموضوع: صينية سمك   صينية سمك Emptyالإثنين 12 أبريل 2010 - 0:07

صينية سمك


جيبى اى نوع سمك انتى تحبيه
,ينظف السمك جيدا ,نحضر ثوم مدقوق وفلفل حار مفروم ناعم و نضعهم فى وعاء ونضيف اليهم ملح وعصير ليمون حسب الرغبة
,ونتبل السمك بهم لمدة ثلاث ساعات .


نحضر بصل مقطع حلقات و بندورة مقطعة حلقات ونحشى بهم السمك من الداخل.
ثم نضع ورق القصدير فى صنية ونضع السمك عليه ونضع فوق السمك بعض حلقات البصل والبندورة وشرائح الليمون ثم نرش فوق السمك القليل من زيت الزيتون وعصير الليمون
ونغطى السمك بالورق باحكام ونضع الصنية بالفرن على نار هادئة لمدة ساعة .


وبالهنا والشفا وان شالله تعجبكم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Golden Eagle
المشرف العام
المشرف العام
Golden Eagle


رقم العضوية : 652
شغال ايه ياباشا : صينية سمك Studen10
منين ياباشا : صينية سمك 3dflag23
المزاج : صينية سمك 8010
رسالة sms حاولت نسيانك فبدلت قلبى بحجر ...

فبعد ايام اهتزت ضلوعي وسألنى عنكى الحجر...
ذكر السمك
795
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 30/04/2009
العمر : 33
الموقع : www.way2allah.com
العمل/الترفيه : طالب بكليه تجاره انجليزى
المزاج المزاج : الحمد لله

صينية سمك Empty
مُساهمةموضوع: رد: صينية سمك   صينية سمك Emptyالجمعة 16 أبريل 2010 - 17:49

والله تسلم ايدك

دى بجد الاكله المفضله عندى

وكان نفسى اتعلمها والله من الحاجه بس متشكرين يا ستى

وتسلم ايدك
بس المشكله ما اعرفش ايه ورق القصدير؟


على فكره انا بقى اقول لكم على طريقه احلى رز تاكلوه معاها

ها تجيبوا بصله وتقطعوها مربعات صغيره
وتحمروها فى شوية سمنه

ويا سلام لو كانت سمنه بلدى
وما تخلوش البصل يتحرق


وبعدين تحطوا ميه مناسبه على البصل
وبعدين تسيبوا الميه لحد0 ماتبدأ تغلى وبعدين نكمل الرز كالمعتاد


وسلامى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
صينية سمك
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات اجدع صحاب :: •·.·`¯°·.·• (منتديات الأســرة والصــــحه) •·.·°¯`·.·• :: مطبخ المنتدى-
انتقل الى: